Webmarketing, webreklám

Szeretné elemzni honlapjának látogatói szokásait?
Szeretne hatékonyan, költségkímélő módon reklámozni?
Ismerje meg mire jók a Google Analytics és Google AdWords szolgáltatások!

"A Google Analytics nagyvállalati szintű internetes elemzési megoldás, amely széles körű rálátást biztosít webhelye forgalmára és a marketinghatékonyságra. A hatékony, rugalmas és könnyen használható funkciók segítségével teljesen új szempontból tekintheti meg, és elemezheti a forgalmi adatokat. A Google Analyticsnek köszönhetően célzottabb hirdetéseket írhat, határozottabb marketingelképzeléseket fogalmazhat meg, és több konverziót eredményező webhelyeket hozhat létre. "

"A Google Analytics segítségével megtudhatja, hogy melyik online marketingkezdeményezés költséghatékony, és láthatja, hogy látogatói hogyan használják webhelyét. Megfontoltan javítson a webhely kialakításán, hozzon célzott forgalmat, és növelje konverzióit, illetve nyereségét."

Google Analytics


"Szerezzen több vásárlót és ügyfelet Google-hirdetéssel

Költségkeretétől függetlenül megjelenítheti hirdetéseit a Google rendszerben és hirdetési hálózatunkban. Ön csak akkor fizet, ha a felhasználók a hirdetéseire kattintanak.

Ha valaki a Google keresőjében az Ön kulcsszavai egyikével keres, a keresési eredmények mellett megjelenhet az Ön hirdetése. Így biztosan olyanoknak hirdet, akik érdeklődnek a terület iránt."

Google Adwords


Felkeltettük érdeklődését? Szeretne bővebb információkat megtudni a szolgáltatások telepítéséről, beállításáról és menedzseléséről? Ha igen, akkor kérjük keressen bennünket: info@websector.hu